18.9.08

Cásting i crecimiento exagerado de bank

. 18.9.08

Hola,

Hoy me ha pasado algo que no me habia pasado en años! He llegado tarde, no he podido presenciarme! Donde?

en el cásting de Canal català de póquer!!!!!!

JODER!!!

Tiene que ser hoy el dia que no suene el despertador??? Pues parece que sí!! Pues eso amigos que me quedo sin participar! Otra vez serà!! mira que tenia ganas!!!

PD: Pizu, perdona per no contestar! tenia el móbil com sempre per allà tirat! per altra banda jo curro tio! no puc fer birres per el matí!


Por otra parte, lo que entedéis catalán! Apuntar bien i flipar con los movimientos sociaales. Este chico si le dices que es para una buena causa te explica como hacerlo. alguien se anima para crecer su bank? Guillote, así no tendrás que grindear!

Amics i amigues, companyes i companys

Sóc l'Enric, creador i redactor del butlletí cat@moviments.cat. Aquesta setmana no hi ha el butlletí habitual, perquè és una data assenyalada.
La propera setmana me'n tornaré a encarregar des d'alla on estigui, intentant tornar als dilluns com a l'inici.

Avui, 17 de setembre, faig pública l'acció de desobediència civil a la banca que portava més de 2 anys duent a terme.

Potser a hores d'ara ja ho sabeu, perquè la noticia ha sorprés a la premsa, i no hi hagut fins ara els filtres que ens trobem en d'altres ocasions.

He expropiat 492.000 euros a 39 entitats bancàries a través de 68 operacions de crèdits. Incloent interessos de demora, la xifra actual del deute és de més de 500.000 euros que no pagaré.

Ha estat una acció individual d'insubmissió a la banca que he realitzat premeditadament per denunciar el sistema bancari i per destinar els diners a iniciatives que alertin de la crisi sistèmica que estem començant a viure, i que tractin de construir una alternativa de societat.

Es tracta d'una acció aliena a cap tipus de violència, que reivindico com una nova forma de desobediència civil, a l'alçada dels temps que corren. Quan el fiinançament al consum i l'especulació són dominants a la nostra societat, què millor que “robar” als que ens roben i repartir els diners entre els grups que ho denuncien i construeixen alternatives?

Podeu trobar tota la informació detallada d'aquesta acció a:
http://polaris.moviments.net:8000/ca/he-robat-492000-euros-als-que-mes-ens-roben-denunciar-los-i-construir-alternatives-de-societat

i a les pàgines centrals de la publicació CRISI

També podeu contactar amb mi a enric@enricduran.cat

D'altra banda, per simbolitzar que aquesta és una acció que tot i que l'ha fet una persona, n'hi ha moltes que estan d'acord amb la seva ètica, s'ha escollit un antifaç verd com a símbol de l'acció, dels quals veureu que algunes persones els porten posats quan reparteixen els diaris